VR Assessment, testen in een werkomgeving.

De stap voorafgaand aan Onboarding van nieuw personeel is het selecteren van nieuw personeel en een assessment kan daar onderdeel van zijn. Sommige beroepen vragen om specifieke vaardigheden of een bepaalde mate van stressbestendigheid en dat kan door middel van een assessment gemeten worden. Ook de mate van ontwikkelbaarheid kan in beeld gebracht worden, zodat talent een kans gegeven kan worden.

Door een sollicitant met VR in een realistische werksimulatie te plaatsen en deze te laten ervaren wat dat ene beroep van hem/haar vraagt, kan aan de hand van de reactie maar ook de gemaakte keuzes in het assessment, een écht reëele beoordeling van de kandidaat plaatsvinden. Een must have voor elke werkgever die in de aantrekkende arbeidsmarkt talent aan zich wil binden.

VR Assessment geeft een nieuwe
dimensie aan werving en selectie
.

Een bijzondere productie.

Het I-MMERSE team zal al haar kennis en ervaring inzetten om een zo realistisch mogelijke ervaring te produceren. Omdat het filmen van een VR productie totaal anders is dan bij een gewone film, is er veel voorbereiding, testen, uitvinden en creativiteit nodig om een optimaal resultaat te behalen. 

Voor een demo zijn we aan het werk gegaan bij VSH in Amersfoort. We wilden laten zien en vooral laten ervaren wat er gebeurt als je een heftruck verkeerd gebruikt. Nieuwsgierig naar het resultaat? We komen het graag demonstreren!

Contact.

I-MMERSE BV
Honingstraat 14B
1211 AW Hilversum

+31 35 3333 777
Office@i-mmerse.com